Kostrådgivning

Känner Du att det är dags att satsa på en hälsosam och naturlig kost för hunden, men vet inte riktigt hur det ska gå till? Vill Du ha råd om hur Du bäst lägger upp en kostplan för just Din hund? Då ska Du ringa och få kostnadsfri konsultation.

Problem som kan avhjälpas med rätt kost:

  • klåda och svampangrepp
  • olika sorters magproblem
  • övervikt / undervikt, kräsenhet
  • kramper och anfall
  • stress och ångest

Jag erbjuder kostnadsfri, oberoende kostrådgivning, baserad på just Din hunds unika behov.

Jag har flera års erfarenhet av individanpassad kostrådgivning för hundar. Jag har, tillsammans med deras underbara och hängivna ägare, hjälpt åtskilliga hundar till ett friskt och sunt liv.

Du kan känna Dig trygg och säker på att min rådgivning ALLTID är helt opartisk och oberoende och helt och hållet baseras på hundens bästa.

Du kan också vara helt säker på att all information Du delar med mig, stannar mellan Dig och mig. Våra samtal är alltid 100% konfidentiella och det Du säger till mig delas aldrig någonsin med någon annan eller publiceras någonstans.

Jag kan inte åta mig rådgivning via E-post, eftersom jag måste ställa massor av frågor och det vill jag ta personligen med hundägaren. Ofta behövs flera samtal där vi stämmer av och justerar kosten efter behov.

Ring mig! Tillsammans kan vi förhoppningsvis lösa Din hunds problem eller så kan vi förebygga att problem uppstår i framtiden.


Telefon: 0479 80026
Öppettider:
Helgfria vardagar
Måndag – onsdag: 10-14
Torsdag – fredag: 10-12
Jag kan ibland vara svår att få tag på, får du inget svar så prova igen.
Följ HundApoteket på facebook för att få uppdaterad information om tillgänglighet!

OBS! INGEN RÅDGIVNING VIA E-MAIL!