Dags för lite bloggande igen

Blogga och dricka kaffe
Bästa hundvänner,

Efter en period av flera olika tids- och energikrävande projekt där bloggandet legat helt nere, känner jag att det är dags att ta tag i det igen. Som vanligt har jag frågor, tankar och idéer om hundars kost och hälsa som ligger och bränner i bakhuvet och som måste få ventileras, annars finns risken att jag spricker.

En anledning till att jag under en period inte kände mig trygg med att använda HundApoteket, varken som namn, varumärke eller domän, var en invändning ifrån Apoteket AB som ansåg sig ha ensamrätt till att använda ordet apoteket. Detta är nu avklarat och namnet HundApoteket lever vidare.

HundApoteket står för alla hundars rätt till riktig mat

Jag tycker att det är viktigt att ta upp och belysa ämnen som rör hundars kost eftersom kosten har en helt avgörande betydelse för hälsan. Jag vill med mitt skrivande göra hundägaren uppmärksam på att saker och ting inte alltid är vad de ser ut att vara, och på att den processade hundmaten inte på långa vägar håller vad den så vitt och brett lovar.

Det är hög tid att ta tag i bloggandet igen. Till att börja med kommer nya inlägg att blandas med gamla, sådana som Du kanske redan har läst på den gamla bloggen, men i uppdaterade versioner. Jag vill försöka göra informationen här så aktuell som möjligt, även om det är svårt eftersom sällskapsdjursfoderindustrin (puh, vilket ord!) är trendbaserad och ständigt föränderlig.

Har Du en idé om något ämne som Du vill att jag ska ta upp på boggen så tipsa mig gärna: tipsa@hundapoteket.se

Jag vill bara tala om att jag får väldigt många email så bli inte besviken om jag inte svarar. Jag läser dock precis allt, det lovar jag och jag är väldigt tacksam för alla email jag får, men jag hinner inte alltid svara.

Jag vill också upplysa om att kostrådgivningen endast sker per telefon:

Tel: 0479 80026
Mån-tor 10-15
Fre 10-12

Varma hälsningar till alla hundar, och deras människor

Anne-Li